Фестивали: подача заявок

Департамент кинематографии объявляет конкурс на лучший сценарий художественного фильма, посвященного образу Жусупа Абдрахманова
 
Департамент кинематографии при Министерстве культуры, спорта и молодежной политики КР объявляет конкурс на лучший сценарий художественного фильма, посвященного образу Жусупа Абдрахманова.
Подробнее ...
 

Кыргыз Республикасынын Маданият, маалымат, спорт жана жаштар саясаты министрлигине караштуу Кинематография департаменти Жусуп Абдрахмановдун бейнесине арналган көркөм тасмасынын сценарийине сынак жарыялайт

 

Сынактын максаты - кыргыз элинин чыгаан уулу, көрүнүктүү мамлекеттик жана саясий ишмери Жусуп Абдрахмановдун Кыргызстандын түптөлүшүнө кошкон салымын эске алуу менен жаш муундарды патриоттуулук нукта тарбиялоо жана атуулдардын арасында патриоттук ойлорду, маданий баалуулуктарды даңазалоо.

Подробнее ...
 

Төлөмүш Океев атындагы Улуттук “Кыргызфильм” киностудиясы 2022-жылга карата, ойномо  жана даректүү фильмдерге сценардык билдирмелерди жана киносценарийлерди кабыл алат.
 
Кабыл алуу 2021-жылдын 30-сентябрында аяктайт.
Подробнее ...
 
Акжол Бекболотов

Контактные данные: студия «Айтыш»
Рабочий адрес: Кыргызстан,720030, г.Бишкек
ул. Жибек Жолу
Телефоны:
Раб.: +996 (312) 34 48 75 
        +996 (312) 65 42 64
Моб.: +996 (778) 20 81 52
E-mail: Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript
Дата рождения: 08.09.1983 г.
Образование: Кыргызско-Турецкий Университет “Манас”, факультет коммуникации, отделение радио, ТВ и киноискусства
 
Фильмография

2007 «Кандуу суйуу»
2008 «Прикосновение»
2009 «Чужой»
2010 "Аян"
2010 "Форс-мажор"
2010 "Письмо Деду Морозу" 
2011 "Кайрат"
2011 "Неоконченные сны"
2011 "Пытки"
2011 "Мальчик, бегущий к огню"
2011 "Бабье лето"
2013 "Старый холостяк"
2012-2014 "Курманджан Датка"